Kwaliteit in leer uit handen van de meester-leermakers uit Italie en van
de vaardige alles-kunners uit India. En dat voor aantrekkelijke prijzen.

Van billfold en creditcard etui tot attaché-koffer, bescheiden en chique voorzien van uw logo. Voor de ontvanger een onvergetelijk geschenk op niveau.

In gedistingeerd zwart, in warm bruin, in rood of blauw, in croco, hagedis of struisvogel, u kunt het zo exclusief uitgevoerd krijgen als u wilt. Bijzonder is de mogelijkheid om de voering van het artikel te printen met uw logo en naam. In goud op zwart of ton-sur-ton. Heel chique.

Een van de meest geliefde artikelen is de billfold, de heren-portemonnee, maar ook de etui voor credit-cards in combinatie met het paspoort, is een winner. Niet te vergeten, de exclusieve sleutel-hanger met liefst de bijzondere, niet-alledaagse leersoort waarin in blinddruk uw naam en / of uw logo. Een opvallend, veel gebruikt en duurzaam kado en heel gunstig in prijs.
Wij vergeten zeker niet uw geschenk een aantrekkelijke kado-verpakking mee te geven, want een artikel op dit niveau vraagt om een verzorgde "finishing touch".

Regelmatig hebben onze opdrachtgevers speciale wensen, zoals een vakje meer of minder of een etui iets kleiner of soms iets groter. Geen probleem. Wij maken ze ook op maat.

Een telefoontje of mailtje en vrijblijvend laten we graag wat zien. Het zal u niet tegenvallen.
Tel. 0113 – 22 92 30 E-mail: info@pip4u.nl Fax 0113 – 22 72 53