Een "eigen" exclusief artikel als relatiegeschenk. Wij ontwikkelen en maken het voor u.

Maar dan wel in nauwe samenwerking. Gebaseerd op b.v. uw logo, uw bedrijfsgebouw, uw produkt of dienst, komen wij na een paar keer brainstormen en een aantal modellen, eindelijk tot dat ene produkt dat uw goedkeuring kan wegdragen, dat de sfeer, de stijl en het succes van uw onderneming precies weet te raken.

Misschien in kristal of in hout, in brons of in leer in textiel of in keramiek, alles is mogelijk. Laten wij u wat ideeën geven. De prachtigste sculpturen hebben wij met onze opdrachtgevers bedacht, bijzondere schalen en brievenhouders. Maar ook boeken en kalenders, en miniaturen van verschillende producten.

Het geven van een 'eigen', zelf ontwikkeld, exclusief artikel als geschenk ter ere van een jubileum, een fusie, een overname, een afscheid, of als eindejaarsgeschenk, vervult de gever met trots en voldoening. De ontvanger is daarbij overtuigd een van de weinigen te zijn die in bezit is van een bijzonder artikel, dat als het ware eenmalig is en nergens anders te verkrijgen.

Heeft een 'eigen', zelf ontwikkeld relatiegeschenk uw interesse gewekt, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wellicht dat wij u verder helpen. Het zal u niet tegenvallen.

Tel. 0113 – 22 92 30
E-mail: info@pip4u.nl
Fax 0113 – 22 72 53