Artikelen die iedereen dagelijks nodig heeft en die je nauwelijks als reclame-artikel ziet. Maar intussen zijn het alom gewaardeerde promotie-middelen voor betrekkelijk weinig kosten.

Zelfklevende memo-bloks in diverse maten, met 25, 50, 100 of nog meer vellen per blok. Worden in ieder bedrijfmaar ook thuis intensief gebruikt. 0m mensen ergens aan te herinneren, of te danken of te waarschuwen, als ze niet direct bereikbaar zijn. Druk uw naam of logo erop, niet te groot.
De kosten zijn bijna te verwaarlozen, en zelfklevende velletjes zijn o-zo-gemakkelijk in het gebruik. Wij leveren de bloks al vanaf 150 stuks met een prima-werkende kleefstrip. En als u het chiquer wilt doen leveren wij ook, als u wilt, een omslag erbij, bedrukt en wel.

Kleine notitiebloks en schrijfbloks bedrukt met uw tekst, met of zonder omslag. Iedereen gebruiktze, zakelijken privé. In de standaard-maten A4 t/m A7 en op verzoek in iedere afwijkende maat. Desgevraagd stansen wij de bloks ook in bijna iedere vorm die u wilt. Vanaf 150 stuks drukken wij ze voor u.

Bureau-onderleggers, een van de beste promotiemiddelen die er zijn. Een reclamedrager, die de ontvanger zekereen jaar of soms zelfs twee jaar prominent op zijn bureau heeft liggen. Iedere dag wordt u gezien. Uw naam, uw boodschap uw assortiment, alles wat u erop laat drukken. Als u de kosten afzet tegen de effektieve reclame en de duurzaamheid zijn de kosten zeer laag. Standaard met 25 of 50 vel, maar u mag ze ook met 75 of 100 vel.

Een geweldigpromotie-artikel !
Het minimum aantal die wij standaard hanteren is 125 stuks.

Kubusbloks, de bekende bloks op bijna ieder bureau of thuis naast de telefoon. Zeer handig in het gebruik. Meestal met velletjes van 10 cm in het vierkant in bloks van 5 of 10 cm hoog. U kunt de bloks op 1, 2, 3 of 4 zijden bedrukken, in 1 kleur of meerdere kleuren. Als u het wilt wordt ieder velletje ook van een tekst voorzien, eveneens in 1 of meerdere kleuren. Ook hier is het mimimum aantal 125 stuks.

Aarzel niet om vrijblijvend een offerte te vragen.
Het zal u niet tegenvallen.

Tel. 0113 – 22 92 30
E-mail: info@pip4u.nl
Fax 0113 – 22 72 53