Het zijn de kleine dingen, die het 'm doen ………

De kleine artikelen, die uw naam dragen en de goodwill onderhouden, de premiums. Te beginnen met de onovertroffen, altijd graag ontvangen balpen. De spreekwoordelijke reclamedrager, in alle maten en uitvoeringen, in alle prijsklassen. Wij hebben een enorm assortiment.

Maar ook de befaamde promo-clip, de "paperclip met reclame". De sleutelhanger, de keycord, de muismat, de button, de cap, de spellen, de calculator, enz. enz., te veel om op te noemen.

Om de vriendschap, of een prettige relatie te onderhouden, of om een actie een aansprekend aardigheidje mee te geven, of voor een dank-je-wel verrassinkje, daarvoor worden premiums gebruikt. Het geeft de ontvanger het gevoel, dat hij gewaardeerd wordt.

Wij denken graag met u mee, geheel vrijblijvend uiteraard, over de aanleiding, de actie, of de speciale gelegenheid, en welk premium daarvoor het meest in aanmerking komt. Wellicht hebben wij, met het assortiment waarover wij beschikken en de vele relaties met hun talloze mogelijkheden, het juiste antwoord.

Aarzel niet om ons in voorkomende gevallen vrijblijvend in te schakelen, het zal u niet tegenvallen.

Tel. 0113 – 22 92 30
E-mail: info@pip4u.nl
Fax 0113 – 22 72 53